Posjetite Hotel & Gastroteh sajam

Nagradna igra Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 11. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.

Središnji gastro događaj održat će se od 20. do 24. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu, u istom terminu sa sajmom Nautike, Danima lova i ribolova i Festivalom maslina.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije, lova, ribolova i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor. Početak godine vrijeme je kada se ugostitelji i hotelijeri intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga je ovaj sajam izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Ovogodišnji partner sajma Hotel & Gastroteh je METRO koji će se na sajmu prezentirati širinom i kvalitetom poslovnih rješenja i usluga prvenstveno namijenjenih HoReCa profesionalcima, a za posjetitelje je osigurao i dva predavanja na temu F&B managementa i digitalnog marketinga u ugostiteljstvu koja će se održati 21.2., s početkom u 10 h.

Predavanje o F&B managementu održat će Tomislav Nikšić, profesionalni Chef i F&B manager s dugogodišnjim iskustvom koji će otkriti kako ispravno kreirati jelovnik, što je važno u slaganju normativa i kontroli troškova, kako izgleda komercijalni audit te što je važno za kreiranje strategije cijena. Na predavanju o digitalnom marketingu u ugostiteljstvu saznajte kako promovirati svoje poslovanje na društvenim mrežama i bolje se pozicionirati na tražilicama. U sklopu predavanja predstavit će se i DISH - digitalna platforma koja ugostiteljima nudi besplatne web stranice i alat za online rezervacije stolova.
Vrh