Recepti

 

 

Zapečena junetina

Pecite u vatrostalnoj posudi | Stavite peći u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva oko 15-ak minuta.



Složenac od šarana

Jednostavno i ukusno | Poslužite sa zelenom salatom.

Rolada s paprikama

Kratko pecite | Originalan prijedlog za predjelo ili hladni buffet.

Kuglice od piletine

Jednostavno i ukusno | Obavezno začinite solju i paprom.

Ražnjići s povrćem

Ovakve ražnjiće možete, umjesto na grilu, ispeći i na tavi.

Skuša na riži

Poslužite uz svježu zelenu salatu.

Teleća koljenica s povrćem

Poslužite sa zelenom salatom.

Škarpina u umaku od pinjola

Poslužite uz zelenu salatu.

Bakalar u bijelom

Ne čekajte do idućeg Badnjaka da bi ste uživali u čarima bakalara.

Hobotnica ispod peke

Hobotnica ispod peke delikatesa je kojoj nitno ne može odoljeti.