Uskrsni recepti

 

 

Bensone

Bensone je poznati talijanski kolač koji se sprema uoči Uskrsa. Odlikuje ga jednostavna priprema, karakteristični oblik i odličan okus.



Cannoli

Cannoli je poznata talijanska slastica slična „šaumrolama“, s tim da se ne rade od lisnatog tijesta i „šauma“.

Nabujak sa šunkom i povrćem

Jaja su namirnica s kojom možemo doslovce raditi svašta. Možemo ih peći, kuhati, poširati, ali i pomiješati sa šunkom i povrćem, ispeći u pećnici i uživati u još ...

Proljetna juha s mladim lukom

Osim sunčanog vremena, jaglaca i visibaba i mladi luk je glasnik proljeća. A kako izgleda kad se on uplete u kuhanje pogledajte u videu.

Pileći odresci u košuljici od pršuta

| Uzbudljivo, lijepo i ukusno su riječi kojima je najbolje opisati ovu sočnu piletinu aromatiziranu kriškama pršuta na posteljici od pirjanog povrća. Dobar tek!