Krumpir

 

 

Zapečeni krumpir s paprikama, mladim lukom i slaninom

Jelo kojem mi jednostavno ne možemo odoljeti. Ima sve što je potrebno sa slaninom na vrhu. Mliječno varivo s povrćem

Zvuči neobično, zar ne? A i okus mu je neobičan i to neobično dobar! Možda neobično odličan...hm, ukoliko taj izraz postoji, no kušajte i uvjerite se i sami. U slast! 

Lignje s krumpirom iz pećnice na mediteranski način

Pravi mediteranski recept koji se lagano sprema, a još laganije jede. Lignje i krumpir volimo svi, a kada se još doda mrkva, češnjak i masline dobijemo obrok koji je ipak mnogo ...

Gratinirani krumpir s prokulicama i pršutom

Kao djeca baš i nismo puno voljeli prokulice, ali s godinama smo ih počeli polako prihvaćati. Pripremite li ovo jelo, možda više nećete moći živjeti bez prokulica. Dobar tek!

Krumpir salata s inćunima i kaparima

| U kuhinji uvijek treba upotrebljavati maštu i težiti ka raznolikošću jela. Tako smo i staru dobru krumpir salatu poslali na „make over“ i pogledajte što smo ...

Morski pas s mladim krumpirom i šparogama

| Pravi mediteranski recept za vruće ljetne dane. Uživajte u odrescima morskog  psa, šparogama i maslinama.

Složenac od krumpira i šunke

| Jednostavan recept koji vam može biti izlaz u situaciji kada vam dolaze nenajavljeni gosti. Spremite ga na brzinu i oduševite  ih svojim kulinarskim umijećem.

Janjetina s vrganjima i mladim krumpirom

| Janjetina, vrganji i mladi krumpir. Sastojci kojima će rijetko tko moći odoljeti. Ako vam kažemo da u receptu ima također i luka i crvenog vina, možete biti sigurni da se radi o vrhunskoj deliciji.

Zapečeni punjeni krumpir

| Postoje mnogi načini kako pripremiti krumpir, a da nije uvijek pommes frites. Napunite ga s mljevenim mesom, dodajte mu mozzarelle i luka i javite nam da li vam se sviđa ovaj recept.

Salata s krumpirom, pršutom i avokadom

| Kako poboljšati već ionako finu krumpir salatu? Tako što će te dodati malo pršuta, avokada, kiselih krastavaca, kapara,...