![]() | Piletina na vezuvski načinBogat obrok, prepun različitih boja i okusa. Pržimo piletinu, pa pržimo krumpir, pa pomiješamo, pa u pećnicu, pa grašak, pa šampinjoni, pa ako vas zanima… |
---|
![]() | Pileća prsa s umakom od lisičarki i pršutaLisičarke očistimo, očetkamo i prepolovimo, pršut narežemo na trakice, a luk nasjeckamo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i ... |
---|
![]() | Piletina u umaku od prošeka i kaduljePržene trakice pilećih prsa u aromatičnom umaku od prošeka, kadulje i soka od limuna. Što još više kazati o ovom jelu, kad znamo da slike govore više od ... |
---|
![]() | Piletina s umakom od đumbira i mladog lukaPiletina pečena na grilu s osvježavajućim, pikantno-kiselkastim umakom. Pravo jelo za vruće dane. Pogledajte! |
---|
Piletina na vezuvski način| Bogat obrok, prepun različitih boja i okusa. Pržimo piletinu, pa pržimo krumpir, pa pomiješamo, pa u pećnicu, pa grašak, pa šampinjoni, pa ako vas zanima… |