Piletina

 

 

Piletina na vezuvski način

Bogat obrok, prepun različitih boja i okusa. Pržimo piletinu, pa pržimo krumpir, pa pomiješamo, pa u pećnicu, pa grašak, pa šampinjoni, pa ako vas zanima…



Pileća prsa s umakom od lisičarki i pršuta

Lisičarke očistimo, očetkamo i prepolovimo, pršut narežemo na trakice, a luk nasjeckamo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, posolimo ga, promiješamo i ...

Piletina u umaku od prošeka i kadulje

 Pržene trakice pilećih prsa u aromatičnom umaku od prošeka, kadulje i soka od limuna. Što još više kazati o ovom jelu, kad znamo da slike govore više od ...

Piletina s umakom od đumbira i mladog luka

Piletina pečena na grilu s osvježavajućim, pikantno-kiselkastim umakom. Pravo jelo za vruće dane. Pogledajte!

Piletina na vezuvski način

| Bogat obrok, prepun različitih boja i okusa. Pržimo piletinu, pa pržimo krumpir, pa pomiješamo, pa u pećnicu, pa grašak, pa šampinjoni, pa ako vas zanima…