Jela s povrćem

 

Skuša s jajima i grahom

Skuša, slanutak, crne masline, kapara, mažuran... Dodamo čašu crnog vina i pravi ugođaj je tu. Ljetna salata s mozzarellom

Pravo osvježenje za ove vruće ljetne dane. Bogatstvo vitamina, minerala, ali i okusa, možete pripremiti za 15 minuta. Dobar tek! 

Prepečenci s rajčicom i krumpirom

Ukusni svici od purećih odrezaka, začinjeni naribanim parmezanom i umiveni u finom umaku od rajčica i crnih maslina. Treba li još nešto reći? 

Patlidžani s mesom

Patlidžan je bogat vlaknima, ima vrlo malo masnoća i sadrži niz nutrienata, kao što su vitamin A, vitamin C, kalcij, magnezij i kalij. Kora patliđana bogata je flavonoidima i drugim ...

Rajčice s patlidžanom na alžirski

| Rajčica je jedna od najpopularnijih namirnica na svjetu, a najviše se konzumira na Mediteranu. Pogledajmo u priloženom filmu kako ju pripremaju žitelji Mediterana iz Alžira.

Njoki s umakom od povrća

| Ukusni umak od povrća se sastoji od pelati rajčica, zelenih mahuna, žute paprike. Njoke prelijemo s umakom i uživamo u brzom i laganom obroku.

Salata s tjesteninom

| Jednostavna mediteranska salata od tjestenine u kojoj imamo mozzarelle, bijelog graha i slanih inćuna. 

Miješano povrće s bulgurom

| Bulgur je izuzetno zdrava, ali i nepravedno zapostavljena žitarica koja može ponekad zamijeniti rižu, a ukoliko vas zanima više, pogledajte naš video. 

Salata panzanella

|  Samo 20 minuta vas dijeli od izvrsnog ljetnog obroka za vruće ljetne dane. Osvježite se i uživajte u ovoj ukusnoj salati.

Pikantan namaz od maslina

| Na vruću gril tavu stavimo kriške kruha i pečemo ih s obiju strana do zlatno-žute boje. Pečene kriške kruha izvadimo na stranu da se hlade, a u posudu sjekača stavimo masline, ...