Shiitake gljive

 

Chop suey na kineskom doslovno znači „različiti sastojci“, a izvorno dolazi iz kineskog grada Toisan u pokrajini Guandong. Vjeruje se da je ovo jelo postalo poznato u SAD-u 1880-ih, tijekom gradnje Američke transkontinentalne željeznice, gdje su većinu radne snage činili kineski emigranti. I mi smo pomiješali „različite sastojke“ i ispalo je odlično, a to možete i provjeriti u našem videu!

 

Junetina sa shiitake gljivama na tajlandski način

Umjesto popularne kineske kuhinje, odlučili smo vam predstaviti shiitake gljive u jednom tajlandskom receptu. Ovaj recept je posvećen svima koji vole egzotično i ljuto. Dobar tek. 



Shiitake u foliji iz pećnice

U ovom receptu možete pronaći od svega po malo što u konačnici daje izvrstan i neobičan obrok. 

Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima

Jedan recept sa shiitake gljivama i bez mesa. Sastoji se od puno češnjaka, peršina i mažurana. Možda vam i ovaj recept pomogne u dobrom zdravlju tijekom hladnih zimskih mjeseci. ...

Shiitake s domaćom tjesteninom

Složit ćete se: tjestenina sama po sebi i nije baš neki obrok, ali doda li joj se neki umak koji će ugrijati i tijelo i dušu, priča je već posve drugačija... Predstavljamo vam ukusni ...

Chop suey s puretinom i shiitake gljivama

| Chop suey na kineskom doslovno znači „različiti sastojci“, a izvorno dolazi iz kineskog grada Toisan u pokrajini Guandong. Vjeruje se da je ovo jelo postalo poznato u SAD-u 1880-ih, ...