Pohane kozice na zelenoj salati s mangom

 

Sastojci:
250 g YUU`N MEE pohanih kozica / 300 g
mješavine zelenih salata / 1 svježi mango
ili mango iz limenke / 2-3 velike žlice
vinskog octa / 2-3 velike žlice maslinovog
ulja / 1 mala žlica senfa / ½ male žlice
naribanog đumbira/ 1 vrh noža curry-a /
soli ( ili soja umak) / papar

 
Priprema:
Mješavine salate dobro oprati i ocijediti. Mango oguliti
i nasjeckati u kockice. Za vinaigrette pomiješati ocat sa
senfom, soli, paprom, đumbirom i curry-om, nakon toga
umutiti maslinovo ulje. YUU`N MEE pohane kozice prema
želji u pećnici na vrućem zraku ili u zagrijanoj peći (10
minuta na 200 °C) ili u pržilici (2-3 minute na 175 °C)
pripremiti. Salati sa vinaigrette pomiješati i raspodijeliti
na četiri tanjura. Salatu garnirati sa kockicama manga i na
kraju položiti kozice.