Preuzmite poklon kupon u METRO-u

Nagradna igra METRO Cash & Carry i Fina papica pokreću promotivnu kampanju u kojoj možete osvojiti poklon kupon u vrijednosti od 50,00 kn i priključiti se nagradnoj igri!

U razdoblju od 21. veljače do 22. ožujka u svim METRO centrima za kupnju veću od 500,00 kn (neto) preuzmite kupon u vrijednosti od 50,00 kn. Kupon možete iskoristiti od 1. ožujka do 19. travnja u svim restoranima koji su na portalu Fina papica označeni oznakom „Fina papica partner“ te izdvojeni u sekciji „Partneri“. Prilikom posjete restoranu, minimalna narudžba mora iznositi 150,00 kn kako bi uz korištenje kupona mogli ostvarili 50,00 kn popusta za Vašu konzumaciju jela i pića.

Za lakši pronalazak restorana koji sudjeluju u promociji, u sekciji „Partneri“ upišite ime grada kako bi saznali koji restorani u Vašoj blizini sudjeluju u ovoj promociji.

Korištenjem kupona u restoranima možete se priključiti nagradnoj igri te osvojiti jednu od 19 vrijednih nagrada koje uključuju prijenosno računalo, električne skutere, pametne satove i bluetooth zvučnike. Više o nagradnoj igri potražite na www.metro-nagradnaigra.hr
Metro Mastercard Maestro Zagrebačka pivovara jamnica
Vrh